Project management

U heeft een nuchtere en praktische manager en uitvoerder nodig voor uw project waar u mee kunt sparren en die de vaart erin weet te houden. Een natuurlijke leider die uw ideale team weet te formeren en controle houdt over het hele project.

Ik ben:

  • Natuurlijk leider
  • Professionele sparringpartner
  • Groot organisatorisch talent
  • Netwerker
  • Innovatief
  • Out of the box denker
  • IT minded
  • Planner
  • Manager op hoofdlijnen en details
  • Operationeel manager; handig met financiële instrumenten. 

Met mij als Projectmanager kunt u uw tijd besteden aan uw passie: ondernemen. Een van mijn projecten is het Borstkankersymposium wat ik vanaf 2015 organiseer samen met het bestuur van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. 

Borstkankersymposium, vanaf 2015 - 

Van juni 2015 tot en met heden werk ik als voorzitter van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol aan het project Borstkankersymposium. Dit symposium is van (ex)borstkankerpatiënten voor (ex)borstkankerpatiënten. Dit project is geinitieerd en bedacht door Sabine Wernars mijn mede bestuurslid. Belangrijkste doelstelling is om de bezoekers te informeren over nieuwe ontwikkelingen rondom kanker, zelfredzaamheid, zorgplannen, communicatie met uw specialist en werk en kanker (wat zijn uw rechten en uw plichten). Het project voldoet in ruime mate aan de verwachtingen van de bezoeker(st)ers, standhouders en de sprekers. Financieel hebben we het project ieder jaar met een sluitende begroting afgesloten door voldoende donaties op te halen in het bedrijfsleven. Tevens hebben wij een aantal ondernemers bereid gevonden om ons te sponsoren met advertenties, abri's, drukwerk en overige diensten. Ieder jaar werken wij samen met ca. 18 standhouders die hun diensten en of producten aan onze bezoekers aanbieden tijdens het symposium. Daarnaast werken wij t.b.v. de programmering ieder jaar samen met de Borstkankervereniging Nederland. Alle sprekers en de dagvoorzitter stellen hun diensten gratis ter beschikking. Meer weten over dit succesvolle project kijk op hier.

Kanker en arbeid

Als lid van de werkgroep Kanker & Arbeid zet ik mij in voor behoud van werk van kankerpatiënten in het algemeen. De werkgroep houdt zich bezig met voorlichting aan patiënten middels faceboekgroepen, mini symposia en de ontwikkeling van een jaarlijks terugkerende Nationale Kanker en Werk dag. Hiervoor werkt de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol nauw samen met de groep Werk en Kanker en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid. Voor meer informatie kijk hier.

Team work

10286842_10152091418572199_4717131011603019173_o

Het team vormen en trainen voor en tijdens de duur van het project.